Undgå slid og spaltning af egne vipper – prøv eyelash extensions.


Eyelash extensions er muligvis kommet for at blive, i en stor del år ejer kvinder i hele klode benyttet sig af hair extensions med flotte resultater og nu er næsten sikkert turen kommet til det næste skridt. Man behøver virkelig ikke meget længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver virkelig ikke slide sit dankort ved at handle adskillige typer mascara eller falske øjenvipper, der stadig vælter af i løbet af et forhold dage. Løsningen på hver og en disse årlige sysler og ulykker er eyelash extensions, der findes adskillige teknikker og forskellige længder på eyelash extensions, derfor kan du mixe og matche som du selv drømmer og opnå det resultat du drømmer ifald. Eyelash extensions har en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor burde du kun én gang såfremt måneden koncentrere dig om at få smukke vipper og resten af klokken kan du anvende på at nyde dét smukke resultat. mest gider man komme ud for at teknikerne anvender ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne metode limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. vælger i at få gjort eyelash extensions har lyst til du først blive grundigt guidet gennem de talrig fremtidsperspektiver, der findes diverse længder, der tit ændrer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der andre tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt da capo i drømmer ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er nok ganske ufarligt og dybest set utrolig rart at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, talløs klienter vælter i søvn, da det er nok så afstessende, blot for at kunne vågne op og bemærke det flotte resultat. enormt mange brugere af eyelash extensions ejer forvejen efter deres først behandling udtalt, at de nogensinde mere gider nøjes med deres naturlige vipper. det tager mellem 1,fem-2,5 år at få eyelash extensions, men resultatet er muligvis helt trygt ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden makeup, da det en hel del placeringer går ud over påsætningstiden, hvis teknikeren først skal til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions gider med tiden selv vælte af, hvis virkelig ikke du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, såfremt man ønsker at fjerne sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at borttage dem selv, dog er muligvis fjernelsen kostfrit mangfoldig områder.


eyelash extensions

Sådan passer i højest på dine eyelash extensions.

Når man først har ligget adskillige timer for at opnå resultatet af ens drømme vipper er helt sikkert det klart, at man ønsker at passe fantastisk på dem, så de holder så i lang tid som sandsyneligt. Der er næsten sikkert som med allesammen andre skønhedsbehandlinger nogle retningslinjer man kan følge, om man drømmer at opnå det bedst mulige resultat. Når i efterlader salonen må i slet ikke træne eller løbe i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 uger, dette skyldes at limen burde have tilladelse at hærde for at jeres eyelash extensions kan sætte sig fast. dét er næsten sikkert dog tilladt at løbe i bad efter 4-fem timer, så længe man ikke gnider øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper området gennem øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales også at man virkelig ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden i forlader salonen kan i tilkøbe, dersom ikke dét er helt sikkert med i prisklassen, en afrensningsvæske til jeres friske vipper, dét anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der anvendes til at påsætte jeres eyelash extensions er ekstremt følsom for olierede ting og dét anbefales derfor at man overhovedet ikke anvender olierig maske fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når du udvælger hvilke typer eyelash extensions i ønsker påført kan du jo vildt vælge store tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at du virkelig ikke behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – dybest set anbefales det at man undgår mascara, da dét kan forringe holdbarheden på dine nye vipper. når i en aften burde til et højere arrangement og ønsker at give jeres vipper flere meget fylde kan i påføre mascara på det yderste af jeres vipper, i skal bare huske at bortskaffe den inden i går i seng for at skade vipperne yngst sandsyneligt, mangfoldig teknikere har en eller flere mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. jeres friske vipper er helt sikkert produceret med en c-kurve, der laver at de hele tiden vil bue flot og samtidig give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skuffen som muligt, da brug af vippebukker kan knække limningerne lille jeres naturlige vipper og jeres extensions. nogle folk udskiller per natur endnu flere fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af jeres friske eyelash extensions.det kan sagtens betale sig at få eyelash extensions.

mangefold teenagere piger og piger går op i deres stil, et fint ydre er næsten sikkert dét perfekte visitkort, uanset såfremt man er næsten sikkert i studie eller er helt sikkert midt i sin karriere. fleste ser på omkostningerne for eyelash extensions og overvejer, at det umuligt kan betale sig, grunden for disse minder er mest at den første behandling typisk koster omkring 500-1000 kr. afhængigt af såfremt man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster mellem 250-600 kr. dét kan virke som hektiske pengebeløb, men når man burde ordne det op i omkostning og kvalitet store eyelash extensions og de en hel del diverse makeup ting, der burde anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét alt andet lige op. en god del mænd beslutter hver måned at købe 3-fem diverse typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er næsten sikkert næppe billige og kvalitetsprodukter koster oftest over 100 kr. pr. del. Derudover burde der anvendes midler på sminke fjerner og øjencreme for overhovedet ikke at ødelægge ens naturlige vipper. klient man selv falske vipper burde man lige her også op i en kryb prisklasse for at få et produkt, der virkelig ikke falder af efter en dags kvalitetstid og her er helt sikkert det overhovedet ikke altid sikkert, at limen er nok allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men dét er helt sikkert slet ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, ligeledes på den personlige sparer man meget, man modtager mere kvalitetstid til sig selv og sine gøremål. I mangefold år ejer mænd brokket sig over, at de altid burde vente på deres kærester og koner grundet makeuppen skal sidde fejlfrit inden man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man flere skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at anvende tidsramme på at få lagt en mascara, der virkelig ikke klumper samt rense af når man en morgen er næsten sikkert træt og rammer ved siden af, kan man bare tjekke sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. det samme laver sig gældende når dagen er slut, man behøver slet ikke bruge tid på at rense øjnene med makeupfjerner, man burde blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og måske børste dem blidt med en eyelash extensions børste. det kan altså dårligt afbetale sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med budgettet kan man ønske sig gavekort til salonen.

ydre reference