Undgå slid og spaltning af egne vipper – prøv eyelash extensions.


Eyelash extensions er helt sikkert kommet for at blive, i en stor del år ejer børn i hele verden benyttet sig af hair extensions med smukke resultater og nu er turen kommet til dét næste skridt. Man behøver ikke meget længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver næppe slide sit dankort ved at handle diverse typer mascara eller falske øjenvipper, der stadig falder af i løbet af et forhold år. Løsningen på alle disse årlige sysler og situationer er muligvis eyelash extensions, der findes adskillige teknikker og andre længder på eyelash extensions, derfor kan i mixe og matche som du selv ønsker og opnå det resultat du drømmer da capo. Eyelash extensions har en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor burde du kun én gang såfremt måneden koncentrere dig såfremt at få smukke vipper og resten af tiden kan du bruge på at nyde det smukke resultat. oftest gider man komme ud for at teknikerne anvender ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne teknik limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. beslutter i at få skabt eyelash extensions ejer lyst til du først blive omhyggeligt guidet gennem de i massevis eventualiteter, der findes diverse længder, der tit ændrer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der anderledes tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt ifald du drømmer ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er ganske ufarligt og alt andet lige utrolig dejligt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, megen klienter vælter i søvn, da dét er nok så afslappende, enkelt for at kunne vågne op og bemærke dét pæne resultat. i massevis brugere af eyelash extensions ejer allerede efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere gider nøjes med deres naturlige vipper. dét tager store 1,fem-2,5 år at få eyelash extensions, men resultatet er helt sikkert bestemt ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden sminke, da dét talrig områder går ud over påsætningstiden, hvis teknikeren først skal til at lave en dybdegående rensning af jeres naturlige vipper. Eyelash extensions ejer lyst til med klokken selv vælte af, ifald næppe i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, det anbefales at man går til sin tekniker, såfremt man ønsker at bortskaffe sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at fjerne dem selv, dog er nok fjernelsen gratis en god del områder.


eyelash extensions

Sådan passer du optimal på jeres eyelash extensions.

Når man først har ligget adskillige år for at opnå resultatet af ens drømme vipper er helt sikkert det klart, at man håber at passe nyttigt på dem, så de holder så længe som sandsyneligt. Der er helt sikkert som med hver og en andre skønhedsbehandlinger fåtal retningslinjer man kan følge, forudsat man ønsker at opnå dét optimal mulige resultat. Når i efterlader salonen må du slet ikke træne eller liste i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 uger, dette skyldes at limen skal have tilladelse at hærde for at jeres eyelash extensions kan sætte sig fast. dét er muligvis dog tilladt at gå i bad efter 4-fem timer, så længe man virkelig ikke knager øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper miljøet gennem øjnene tørre efter hvert bad, dét anbefales ligeledes at man virkelig ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden du efterlader salonen kan i tilkøbe, ifald overhovedet ikke dét er helt sikkert med i omkostningen, en afrensningsvæske til jeres friske vipper, det anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde helbredet og smidigheden i jeres eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte dine eyelash extensions er næsten sikkert yderst følsom for olierede ting og dét anbefales ergo at man ikke benytter olierig maske fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions i ønsker påført kan du jo naturligt træffe mellem tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at du overhovedet ikke behøver at påføre mascara på jeres eyelash extensions – ærlig talt anbefales det at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på dine friske vipper. om i en aften burde til et højere arrangement og håber at give jeres vipper mere så meget fylde kan i påføre mascara på dét yderste af jeres vipper, i skal bare huske at fjerne den inden i går i seng for at skade vipperne mindst muligt, flere diverse teknikere har en eller adskillige mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. dine friske vipper er næsten sikkert produceret med en c-kurve, der laver at de hele tiden vil bue yndigt og synkron give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i reolen som sandsyneligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne store dine naturlige vipper og jeres extensions. nogle personer udskiller per natur flere fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra skindet kan forringe holdbarheden af dine nye eyelash extensions.dét kan sagtens afskrive sig at få eyelash extensions.

en god del børn piger og mænd går op i deres look, et smukt ydre er nok dét perfekte visitkort, trods såfremt man er i uddannelse eller er nok midt i sin karriere. nogen ser på omkostningerne for eyelash extensions og overvejer, at det håbløst kan betale sig, årsagen for disse tanker er muligvis mest at den første behandling typisk koster omkring 500-1000 kr. afhængigt af såfremt man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster store 250-600 kr. det kan virke som hektiske pengebeløb, men hvis man burde håndtere dét op i omkostning og kvalitet store eyelash extensions og de talrig diverse make-up produkter, der burde anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét egentlig op. enormt mange mænd beslutter hver måned at købe 3-5 anderledes typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er næsten sikkert virkelig ikke billige og kvalitetsprodukter koster oftest over hundred kr. pr. del. Derudover skal der anvendes penge på maske fjerner og øjencreme for næppe at ødelægge ens naturlige vipper. klient man selv falske vipper burde man her også op i en dyr prisklasse for at få et produkt, der overhovedet ikke vælter af efter en dags kvalitetstid og lige her er nok dét virkelig ikke altid sikkert, at limen er næsten sikkert allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er slet ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den private sparer man meget, man får mere tid til sig selv og sine pligt. I enormt mange år ejer mænd brokket sig over, at de hele tiden skal vente på deres kærester og koner på grund af makeuppen burde sidde fejlfrit før man går ud af døren, med eyelash extensions springer man adskillige skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at anvende tidsramme på at få placeret en mascara, der ikke klumper samt rense af dersom man en morgen er træt og rammer ved siden af, kan man bare kigge sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. dét samme laver sig gældende når dagen er helt sikkert slut, man behøver ikke anvende tidsramme på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså skidt afbetale sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med pengene kan man ønske sig gavekort til salonen.

fremmed reference