Undgå slid og spaltning af egne vipper – prøv eyelash extensions.


Eyelash extensions er helt sikkert kommet for at blive, i rigelig år har kvinder i hele verden benyttet sig af hair extensions med flotte resultater og nu er helt sikkert turen kommet til det næste skridt. Man behøver overhovedet ikke længere anvende en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver overhovedet ikke slide sit dankort ved at handle diverse typer mascara eller falske øjenvipper, der stadig vælter af i løbet af et parforhold uger. Løsningen på alle disse månedlige sysler og udfordringer er eyelash extensions, der findes adskillige teknikker og forskellige længder på eyelash extensions, derfor kan du mixe og matche som i selv ønsker og opnå dét resultat i drømmer såfremt. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, ergo burde i kun én gang vedrørende måneden koncentrere dig vedrørende at få smukke vipper og resten af tiden kan du anvende på at nyde det smukke resultat. tit gider man komme ud for at teknikerne benytter ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne teknik limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. vælger i at få håndteret eyelash extensions ejer lyst til i først blive omhyggeligt guidet gennem de talløs fremtidsudsigter, der findes diverse længder, der mest skifter fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der andre tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt om i drømmer ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. det er næsten sikkert ganske ufarligt og i og for sig utrolig skønt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, mange klienter falder i søvn, da dét er muligvis så afstessende, blot for at kunne vågne op og bemærke det flotte resultat. mangefold brugere af eyelash extensions ejer allerede efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere gider nøjes med deres naturlige vipper. dét tager mellem 1,5-2,fem år at få eyelash extensions, men resultatet er nok helt trygt ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden make-up, da det flere adskillige steder går ud over påsætningstiden, når teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af jeres naturlige vipper. Eyelash extensions ejer lyst til med tiden selv vælte af, når virkelig ikke du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, det anbefales at man går til sin tekniker, dersom man drømmer at bortskaffe sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at bortskaffe dem selv, dog er nok fjernelsen gratis i massevis områder.


eyelash extensions

Sådan passer du optimal på dine eyelash extensions.

Når man først har ligget flere år for at opnå resultatet af ens drømme vipper er næsten sikkert dét klart, at man drømmer at passe dårligt på dem, så de holder så længe som sandsyneligt. Der er næsten sikkert som med alle andre skønhedsbehandlinger enkelte retningslinjer man kan følge, forudsat man ønsker at opnå dét bedst mulige resultat. Når i efterlader salonen må i næppe træne eller løbe i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 år, dette skyldes at limen burde have lov at hærde for at dine eyelash extensions kan placere sig fast. dét er helt sikkert dog tilladt at gå i bad efter 4-fem år, så længe man slet ikke knager øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper området omkring øjnene tørre efter hvert bad, dét anbefales ligeledes at man næppe tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. før i forlader salonen kan i tilkøbe, såfremt næppe dét er nok med i prisklassen, en afrensningsvæske til jeres friske vipper, det anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde helbredet og smidigheden i jeres eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte dine eyelash extensions er helt sikkert yderst følsom for olierede produkter og det anbefales ergo at man virkelig ikke benytter olierig make-up fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions du drømmer påført kan du jo naturligt træffe lille tykke, slanke, lange og korte vipper, hvilket betyder at du virkelig ikke behøver at påføre mascara på jeres eyelash extensions – i og for sig anbefales det at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på jeres nye vipper. forudsat du en aften skal til et bredere arrangement og håber at give dine vipper mere meget fylde kan i påføre mascara på dét yderste af jeres vipper, i skal kun huske at bortskaffe den før i går i seng for at skade vipperne yngst muligt, en god del teknikere har en eller flere mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. dine nye vipper er produceret med en c-kurve, der laver at de hele tiden vil bue fantastisk og synkron give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skabet som sandsyneligt, da brug af vippebukker kan knække limningerne mellem jeres naturlige vipper og jeres extensions. enkelte mennesker udskiller per natur flere fedtstoffer gennem huden end andre, udskillelsen af fedt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af jeres nye eyelash extensions.det kan sagtens betale sig at få eyelash extensions.

nogen unge piger og mænd går op i deres stil, et fint ydre er muligvis det perfekte visitkort, trods da capo man er nok i studie eller er midt i sin karriere. adskillig ser på omkostningerne for eyelash extensions og overvejer, at dét umuligt kan afbetale sig, grunden for disse minder er muligvis tit at den første behandling som regel koster rundt 500-1000 kr. bundet af da capo man vælger ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster store 250-600 kr. det kan virke som hektiske priser, men når man skal håndtere dét op i omkostning og kvalitet store eyelash extensions og de mange andre make-up produkter, der burde anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét i og for sig op. flere adskillige mænd vælger hver måned at købe 3-fem anderledes typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er nok slet ikke billige og kvalitetsprodukter koster oftest over 100 kr. pr. del. Derudover skal der anvendes valuta på sminke fjerner og øjencreme for overhovedet ikke at ødelægge ens naturlige vipper. kunde man selv falske vipper burde man her også op i en væsner prisklasse for at få et vare, der slet ikke vælter af efter en dags tid og lige her er næsten sikkert det slet ikke hele tiden trygt, at limen er muligvis allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er helt sikkert slet ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den intime sparer man vildt meget, man får mere tid til sig selv og sine gøremål. I nogen år har mænd brokket sig over, at de altid burde vente på deres kærester og koner fordi makeuppen burde sidde perfekt inden man går ud af døren, med eyelash extensions springer man adskillige skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at bruge tidsramme på at få lagt en mascara, der overhovedet ikke klumper samt rense af ifald man en morgen er muligvis træt og grænser ved siden af, kan man bare tjekke sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. det selvsamme laver sig gældende når dagen er muligvis slut, man behøver virkelig ikke bruge tidsramme på at rense øjnene med makeupfjerner, man burde blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og måske børste dem blidt med en eyelash extensions børste. det kan altså nyttigt afskrive sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med økonomien kan man ønske sig gavekort til salonen.

eksterne reference