Undgå slid og spaltning af egne vipper – prøv eyelash extensions.


Eyelash extensions er nok kommet for at blive, i en stor del år har børn i hele klode benyttet sig af hair extensions med pæne resultater og nu er muligvis turen kommet til det næste skridt. Man behøver slet ikke meget længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver slet ikke slide sit dankort ved at handle diverse typer mascara eller falske øjenvipper, der stadig vælter af i løbet af et ægtepar dage. Løsningen på hver og en disse månedlige sysler og situationer er helt sikkert eyelash extensions, der findes flere teknikker og diverse længder på eyelash extensions, derfor kan du mixe og matche som du selv drømmer og opnå det resultat i drømmer om. Eyelash extensions har en holdbarhed på ca. 2-8 uger, ergo burde du kun én gang da capo måneden koncentrere dig ifald at få smukke vipper og resten af klokken kan du anvende på at nyde det smukke resultat. oftest gider man komme ud for at teknikerne bruger ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne teknik limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. vælger du at få skabt eyelash extensions vil du først blive grundigt guidet gennem de talrig potentieller, der findes diverse længder, der oftest ændrer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der adskillige tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt ifald i ønsker ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er helt sikkert ganske ufarligt og egentlig utrolig dejligt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, megen klienter vælter i søvn, da dét er muligvis så afslappende, enkelt for at kunne vågne op og få øje på det pæne resultat. nogen brugere af eyelash extensions ejer forvejen efter deres først behandling udtalt, at de nogensinde mere har lyst til nøjes med deres naturlige vipper. det tager lille 1,5-2,fem timer at få eyelash extensions, men resultatet er næsten sikkert helt trygt ventetiden værd. dét anbefales at man møder op uden maske, da dét megen steder går ud over påsætningstiden, dersom teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af jeres naturlige vipper. Eyelash extensions har lyst til med klokken selv falde af, når næppe i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, om man ønsker at fjerne sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at fjerne dem selv, dog er nok fjernelsen gratis nogen placeringer.


eyelash extensions

Sådan passer du optimal på dine eyelash extensions.

Når man først ejer ligget adskillige timer for at opnå resultatet af ens drømme vipper er nok dét klart, at man håber at passe fantastisk på dem, så de holder så i lang tid som sandsyneligt. Der er muligvis som med allesammen andre skønhedsbehandlinger enkelte retningslinjer man kan følge, såfremt man drømmer at opnå dét optimal mulige resultat. Når du efterlader salonen må i virkelig ikke træne eller løbe i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 uger, dette skyldes at limen skal eje lov at hærde for at dine eyelash extensions kan sætte sig fast. det er muligvis dog tilladt at løbe i bad efter 4-fem timer, så længe man ikke knager øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper miljøet gennem øjnene tørre efter hvert bad, dét anbefales også at man overhovedet ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden i forlader salonen kan du tilkøbe, om virkelig ikke det er helt sikkert med i omkostningen, en afrensningsvæske til jeres friske vipper, dét anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i jeres eyelash extensions. Limen, der anvendes til at påsætte dine eyelash extensions er muligvis yderst følsom for olierede ting og dét anbefales ergo at man overhovedet ikke bruger olierig makeup fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når du udvælger hvilke typer eyelash extensions i ønsker påført kan du jo vildt træffe store tykke, slanke, lange og korte vipper, hvilket betyder at i virkelig ikke behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – i grunden anbefales dét at man undgår mascara, da dét kan forringe holdbarheden på jeres nye vipper. om i en aften skal til et bredere arrangement og håber at give dine vipper flere meget fylde kan i påføre mascara på dét yderste af dine vipper, du skal kun huske at bortskaffe den før du går i seng for at skade vipperne yngst sandsyneligt, rigelig teknikere har en eller endnu flere mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. dine nye vipper er helt sikkert produceret med en c-kurve, der gør at de hele tiden vil bue nydeligt og på samme tid give fylde, det anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i reolen som sandsyneligt, da brug af vippebukker kan knække limningerne lille dine naturlige vipper og dine extensions. få personer udskiller per natur flere fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af fedt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af dine nye eyelash extensions.



det kan sagtens betale sig at få eyelash extensions.

rigelig unge piger og piger går op i deres look, et yndigt ydre er næsten sikkert det rette visitkort, trods såfremt man er helt sikkert i studie eller er midt i sin karriere. mangefold ser på beløbene for eyelash extensions og overvejer, at det umuligt kan afregne sig, årsagen for disse sind er helt sikkert tit at den første behandling typisk koster omkring 500-1000 kr. bundet af såfremt man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster store 250-600 kr. dét kan virke som hektiske omkostninger, men ifald man burde lave det op i omkostning og kvalitet store eyelash extensions og de utallig diverse maske produkter, der skal anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét i og for sig op. mangefold børn vælger hver måned at købe 3-fem adskillige typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er næsten sikkert overhovedet ikke billige og kvalitetsprodukter koster mest over 100 kr. pr. del. Derudover burde der bruges midler på maske fjerner og øjencreme for næppe at ødelægge ens naturlige vipper. køber man selv falske vipper burde man her også op i en kryb prisklasse for at få et vare, der virkelig ikke vælter af efter en dags periode og lige her er muligvis dét slet ikke altid sikkert, at limen er allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men dét er muligvis næppe kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den private sparer man så meget, man får mere kvalitetstid til sig selv og sine gøremål. I mange år har mænd brokket sig over, at de altid skal vente på deres kærester og koner på grund af makeuppen burde sidde perfekt inden man går ud af døren, med eyelash extensions springer man adskillige skridt over i løbet af en dag. I stedet for at anvende tid på at få lagt en mascara, der næppe klumper samt rense af forudsat man en morgen er næsten sikkert træt og rammer ved siden af, kan man kun tjekke sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. det selvsamme laver sig gældende når dagen er muligvis slut, man behøver virkelig ikke anvende tidsramme på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså godt betale sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med budgettet kan man ønske sig gavekort til salonen.

udefra kommende reference