vika flyt

Tips til flytning i København

Uanset om man vælger at hyre et professionelt firma eller om man vælger at klare det hele selv, er det nogle forberedende ting, man skal have styr på inden selve flyttedagen. Det første man skal gå i gang med er en grundig oprydning. Hvis man har boet det samme sted i lang tid, har man uden tvivl samlet en masse skrammel sammen, som der trænger til at blive ryddet op i. En flytning er en perfekt lejlighed til at få ryddet godt ud i alle sine ejendele.

flytning i københavn

Det er en god idé at lave tre bunke, når man rydder op. En bunke til det man gerne vil beholde, en bunke til det der kan gives væk til en genbrugsforretning og en bunke til det som skal smides ud. På den måde har man hele tiden overblikket over alle tingene. Når der er ryddet op i alle tingene, skal de pakkes forsvarligt i flyttekasser. I den forbindelse skal man altid huske ikke at lægge skrøbelige ting nederst. Man skal gerne fordele vægten ligeligt i alle flyttekasser, så man ikke ender med nogle der er for tunge til at løfte. Når man har fået pakket alle ting i kasser, er det bare at gå i gang med selve flytningen.

Flytning i København uden et flyttefirma

Det kan dog være en dyr fornøjelse at leje et flyttefirma og derfor er der mange der klarer sig med hjælp fra venner og bekendte. Her skal man være opmærksom på at man ikke har med professionelle at gøre og at der derfor godt kan ske uheld på vejen. Det skal dog ikke afskrække folk for at kaste sig ud i at klare flytningen selv. Hvis man har en god flok venner, som kan komme og hjælpe med at bære møbler og flyttekasser ind og ud, kommer man rigtig langt. Det kræver ikke en uddannelse af pakke ting ned, pakke dem i en trailer osv. og derfor kan helt almindelige mennesker sagtens klare flytningen uden et flyttefirma.

Man skal vælge et flyttefirma, hvis man ikke gider at stå med hele den store opgave selv. Hvis man har prøvet at flytte et par gange, har man rutinen i at pakke kasserne rigtigt. Hvis man tilmed kender nogle, som kan komme med en trailer og lignende, så er man godt på vej. Hvis man har gode venner, kan man altså sagtens klare sig uden et professionelt flyttefirma men det går hurtigere med et professionelt flyttefirma fra københavn.