Så kom iPhone 7 endelig til Danmark

Det har for mange været længe ventet, men nu er iPhone 7 endelig udkommet. Det er efterhånden lidt tid siden at den blev lanceret, og nu kan man købe telefonen i Danmark. Det er en telefon som er blevet spået til en masse, der er mange som har været meget spændte på hvad Apple nu vil finde på, og der har været mange bud på, hvad de ville gøre med den nye 7ér. Der går mange rygter om at Apple har haft stor nedgang i salg af telefoner siden iPhone 6s’eren, og hvis dette er rigtigt, er det selvfølgelig også spændende, om Apple kan komme tilbage på førstepladsen og smartphones med den nye 7ér. Der er mange som mener at den nye telefon skal kunne noget helt specielt og unikt, før folket gider at købe den, og derfor har det været meget spændende, hvad Apple havde fundet på af nye funktioner til den nyeste version.

Hvad adskiller iPhone 7 fra de andre?

sort iphone 7Der er flere funktioner som der er kommet i den nyeste version, som ikke før har været en del af iPhone. Nogle af de mest iøjefaldende er at telefonen nu er fugt og vandafvisende. Det vil altså sige at den nu kan holde til fugt, samt en smule vand. Iphone har før haft et ry for at være meget følsomme over for fugt, hvilket ikke længere vil være et problem med den nyeste version. Den kan eftersigende holde til at blive dyppet i vand, men den kan ikke holde til at ligge i vandet i længere tid. Batteritiden er også forbedret, hvilket har været efterspurgt hos de andre modeller siden smartphonen blev til. De har arbejdet på højtryk for at forbedre batteriets levetid, men Apple har tidligere modtaget mange klager, da de ikke har kunne formå at lave lige så kraftige batterier som eksempelvis Samsung og HTC. Nu er batteritiden længere end nogensinde, hvilket virkelige er noget som mange nye iPhone 7 ejere vil nyde godt af. Yderligere er den nyeste version blevet udstyret med en meget stærk chip, hvilket gør telefonen 2 gange hurtigere end eksempelvis iPhone 6. Dette er virkelig en forbedring indenfor feltet, og det er helt sikkert noget man mærker når man står med telefonen.

Nyt design på iPhone 7

Apple har altid været meget kendte for deres meget minimalistiske design, som skal være enkelt og overskueligt. Med den nyeste iPhone version er der kommet en helt ny home-knap, hvilket er en stor fornyelse i forhold til de tidligere versioner. Iphone har altid været kendt for denne ene knap, som altid får en tilbage til start. Det er ikke længere en fysisk knap, men er i stedet en touch-knap ligesom selve skærmen. Den nye telefon fås i flere forskellige farver, hvilket ikke nødvendigvis er i Steve Jobs ånd (grundlæggeren af Apple) den fås i jetsort, sort, sølv, guld og rosa guld. Det er alle farver som også kan ses hos 6’eren, på nær jetsort som er helt ny. Den bliver dog formentligt et stort hit hos køberne.