Rengøring af lejlighed ved fraflytning

De fleste kender det nok. Man står og skal til at flytte fra sin gamle lejlighed og ind i en ny. Det hele er pakket ned i kasser og flyttemændene er ved at pakke flyttevognen med alle ens ejendele. Men selvom lejligheden er tømt og man er klar til at flytte ind i den nye, så mangler man stadig at rengøre den gamle inden man siger helt farvel.

Betal for at få gjort rent

Det er et krav at lejligheden er gjort fuldstændig ren inden man giver nøglerne til udlejer men det er måske ikke lige altid at man har det store overskud til at få det gjort. Er det for stor en opgave at gøre det selv kan man betale sig fra det og lade andre stå for rengøringen så man i stedet kan fokusere på det nye sted. Ligesom man betaler for at flyttemændene bærer møblerne fra det ene sted til det andet, ved rengøring af lejlighed ved fraflytning er det muligt at hyre et firma for at stå for rengøringen. Det koster selvfølgelig nogle penge men det kan sparer en for en masse timers arbejde.

Gør det selv

Har man ikke lyst til at betale for at lejligheden bliver gjort ren så må man selv i gang med rengøringen. Flytterengøring gør ejendommen pæn for de næste der flytter ind. Ellers er det en selv der kommer til at punge ud. Alt fra komfur, køleskab, spejle, sanitet, gulve, fliser og så videre skal være i tip top stand som dengang man flyttede ind i lejligheden. Det kan altså godt være noget af et projekt selv at kaste sig ud i rengøringen men det er som sagt op til en selv hvilken metode man vælger at bruge.