Den nye opgradering fra Apple: iPhone 6S plus

man skal under huden på iphone 6s plus

for at kunne forstå og se forbedringerne er det essentielt at grave i dybden, for det er her man kan se, hvor iphone 6s plus adskiller sig fra forgængeren. byggematerialerne gør, at den er stærkere end nogensinde, og skærmen er ligeledes mere hårdfør. kabinettet støbes i sejt 7000-aluminium, hvilket måtte forhindre at den kan blive bøjet. hold øje, for snart vil du kunne handle din nye iphone 6s plus hos din lokale tdc-butik eller online.

iphone 6s plus er næsten dobbelt så hurtig

ved støtte af en a9-processer er iphone 6s plus næsten dobbelt hurtig som forgængeren, og den nye chip laver at den er 70% hurtigere til at afvikle feks. apps og computer spil. med hensyn til grafikken vil man også kunne se en fordobling af ydelsen, og antennen er styrket, hvilket giver en potentiel fordobling på hastighederne af data på op til 300 mbps. den friske skærm med 3d touch er en helt moderne facon for skærmteknologi, og ved opbakning af sensorer og en gammel type vibrationsmotor bliver det slet ikke blot registreret at man trykker på skærmen, men også hvor hårdt man trykker. derfor vil andre ting komme fremad på skærmen, alt efter hvor svært der trykkes. man kan også tage et kig på ens emails, uden dybest set at åbne de enkelte mails, men man åbner ved opbakning af et konstant tryk på skærmen.

Det nye iphone 6s og så iphone 6s plus er muligvis de nyeste opgradering fra apple, også kan betegnes som de bedste smartphone nogensinde fra firmaet. du ser de største forbedringer eftersom dét kommer til hastigheden, de friske 3d touch skærm også kameraet medtage 12 megapixels. selv såfremt røret udefra ligner forgængeren en del, så burde folk ind under skindet, for reel at kunne se og så mærke forbedringerne. dét er nok en mere hårdfør iphone fortsat før, sikken gør at de næppe derpå let bliver bøjet, ifald den feks. er muligvis i én lomme. ved hjælp af a9-processeren er de næsten hele tiden dobbelt hurtig som forgængeren. I september kom de nye opgradering fra apple, iphone 6s også iphone 6s plus, og de kan så begge handles hos tdc indendørs det pårørende fremtid. de største nyheder lige her er muligvis hastigheden, den friske 3d touch trykfølsomme skærm og så et nyt kamera medtage 12 megapixels. udefra ligner mobiltelefonerne 6-udgaven, også dé vil begge arve aluminiumsdesignet, og være enten 4.7” eller 55”.