Den nye opgradering fra Apple: iPhone 6S plus

man skal under huden på iphone 6s plus

for at kunne forstå og se forbedringerne er det nødvendigt at grave i dybden, for det er her man kan se, hvor iphone 6s plus adskiller sig fra forgængeren. byggematerialerne gør, at den er stærkere end nogensinde, og skærmen er ligeledes mere hårdfør. kabinettet støbes i sejt 7000-aluminium, hvilket skulle forhindre at den kan blive bøjet. hold øje, for snart vil du kunne handle din nye iphone 6s plus hos din lokale tdc-butik eller online.

iphone 6s plus er næsten dobbelt så hurtig

ved hjælp af en a9-processer er iphone 6s plus næsten dobbelt hurtig som forgængeren, og den nye chip gør at den er 70% hurtigere til at afvikle feks. apps og spil. med hensyn til grafikken vil man også kunne se en fordobling af ydelsen, og antennen er styrket, hvilket giver en potentiel fordobling på hastighederne af data på op til 300 mbps. den friske skærm med 3d touch er en helt ny måde for skærmteknologi, og ved støtte af sensorer og en brugt type vibrationsmotor bliver det overhovedet ikke blot registreret at man trykker på skærmen, men også hvor meget hårdt man trykker. derfor vil forskellige produkter komme fremad på skærmen, alt efter hvor hårdt der trykkes. man kan også tage et kig på ens emails, uden egentlig at åbne de enkelte mails, men man lukker ved hjælp af et konstant tryk på skærmen.

Den friske iphone 6s og iphone 6s plus er den nyeste opgradering fra apple, og kan betegnes der den optimale smartphone aldrig fra firmaet. de ser dé største forbedringer når så dét bliver til hastigheden, de nye 3d touch skærm og fotografiapparatet med 12 megapixels. selv såfremt telefonen udefra ligner forgængeren én del, denne skal de helt ind under skindet, for reel at ka undersøge og så føle forbedringerne. dét er nok én meget mere hårdfør iphone end før, sikken gør at den slet ikke derpå nemt bliver bøjet, forudsat det feks. er nok i en lomme. ved assistance af a9-processeren er nok de næsten alle dobbelt hurtig som forgængeren. I september kom den nye udvikling fra apple, iphone 6s og så iphone 6s plus, og de kan begge købes hos tdc indendørs det pårørende fremtid. de største nyheder lige her er nok hurtigheden, det friske 3d touch trykfølsomme skærm også et nyt kamera medregne 12 megapixels. udefra ligner mobiltelefonerne 6-udgaven, og dé vil begge arve aluminiumsdesignet, også være enten 4.7” eller 55”.