Den nye opgradering fra Apple: iPhone 6S plus

man burde under huden på iphone 6s plus

for at kunne forstå og se forbedringerne er det nødvendigt at grave i dybden, for det er her man kan se, hvor iphone 6s plus adskiller sig fra forgængeren. byggematerialerne laver, at den er stærkere end aldrig, og skærmen er ligeledes mere hårdfør. kabinettet støbes i hårdt 7000-aluminium, hvilket skulle forhindre at den kan blive bøjet. hold øje, for snart vil du kunne købe din friske iphone 6s plus hos din lokale tdc-butik eller online.

iphone 6s plus er næsten dobbelt så hurtig

ved hjælp af en a9-processer er iphone 6s plus næsten dobbelt hurtig som forgængeren, og den friske chip laver at den er 70% hurtigere til at afvikle feks. apps og spil. med hensyn til grafikken vil man også kunne se en fordobling af ydelsen, og antennen er styrket, hvilket giver en potentiel fordobling på hastighederne af data på op til 300 mbps. den friske skærm med 3d touch er en helt moderne måde for skærmteknologi, og ved opbakning af sensorer og en brugt type vibrationsmotor bliver det virkelig ikke blot registreret at man trykker på skærmen, men også hvor stærkt man trykker. derfor vil forskellige ting komme fremad på skærmen, alt efter hvor stærkt der trykkes. man kan også tage et kig på ens emails, uden ærlig talt at åbne de enkelte mails, men man lukker ved hjælp af et konstant tryk på skærmen.

De nye iphone 6s og iphone 6s plus er næsten sikkert den nyeste opgradering fra apple, og kan betegnes der det bedste smartphone nogensinde fra selskabet. du ser dé største forbedringer dersom dét kommer foreløbig hastigheden, den friske 3d touch skærm og kameraet med 12 megapixels. selv vedrørende telefonen udefra ligner forgængeren en del, disse burde folk helt ind under huden, for virkelig at ka bemærke og mærke forbedringerne. det er nok en meget mere hårdfør iphone end tidligere, sikken laver at de virkelig ikke dette nemt bliver bøjet, dersom den feks. er muligvis i én lomme. ved hjælp af a9-processeren er det næsten alle dobbelt hurtig som forgængeren. I september kom det nye udvikling fra apple, iphone 6s og så iphone 6s plus, også dé kan begge handles hos tdc indendørs den pårørende fremtid. de største nyheder lige her er nok hurtigheden, den friske 3d touch trykfølsomme skærm også et nyt kamera medtage 12 megapixels. udefra ligner mobiltelefonerne 6-udgaven, og de vil begge arve aluminiumsdesignet, også være enten 4.7” eller 55”.