Den nye opgradering fra Apple: iPhone 6S plus

man skal under huden på iphone 6s plus

for at kunne forstå og se forbedringerne er det akut at grave i dybden, for det er her man kan se, hvor iphone 6s plus adskiller sig fra forgængeren. byggematerialerne gør, at den er stærkere end nogensinde, og skærmen er ligeledes mere hårdfør. kabinettet støbes i solidt 7000-aluminium, hvilket skulle forhindre at den kan blive bøjet. hold øje, for snart vil du kunne købe din nye iphone 6s plus hos din lokale tdc-butik eller online.

iphone 6s plus er næsten dobbelt så hurtig

ved støtte af en a9-processer er iphone 6s plus næsten dobbelt hurtig som forgængeren, og den friske chip gør at den er 70% hurtigere til at afvikle feks. apps og spil. med hensyn til grafikken vil man også kunne se en fordobling af ydelsen, og antennen er styrket, hvilket giver en potentiel fordobling på hastighederne af data på op til 300 mbps. den friske skærm med 3d touch er en helt brugt måde for skærmteknologi, og ved støtte af sensorer og en gammel type vibrationsmotor bliver det slet ikke blot registreret at man trykker på skærmen, men også hvor hårdt man trykker. derfor vil adskillige ting komme fremad på skærmen, alt efter hvor meget hårdt der trykkes. man kan også tage et kig på ens emails, uden egentlig at åbne de enkelte mails, men man åbner ved hjælp af et konstant tryk på skærmen.

Det friske iphone 6s også iphone 6s plus er helt sikkert den nyeste opgradering fra apple, også kan så betegnes som det skarpeste smartphone aldrig fra firmaet. de ser dé største forbedringer hvis det bliver foreløbig hurtigheden, den friske 3d touch skærm og så fotografiapparatet med 12 megapixels. selv om røret udefra ligner forgængeren en del, så burde én ind under huden, for virkelig at ku betragte også mærke forbedringerne. det er nok en mere hårdfør iphone endnu tidligere, sikken laver at det næppe dette nemt bliver bøjet, hvis det feks. er nok i en lomme. ved medvirken af a9-processeren er muligvis de næsten hele tiden dobbelt hurtig som forgængeren. I september kom det nye udvikling fra apple, iphone 6s og iphone 6s plus, og så de kan begge købes hos tdc indendørs de nærmeste fremtid. de største nyheder lige her er muligvis hurtigheden, det nye 3d touch trykfølsomme skærm og så et nyt kamera med 12 megapixels. udefra ligner mobiltelefonerne 6-udgaven, og de vil begge arve aluminiumsdesignet, og være enten 4.7” eller 55”.