Den nye opgradering fra Apple: iPhone 6S plus

man burde under huden på iphone 6s plus

for at kunne forstå og se forbedringerne er det vigtigt at grave i dybden, for det er her man kan se, hvor iphone 6s plus adskiller sig fra forgængeren. byggematerialerne gør, at den er stærkere end nogensinde, og skærmen er ligeledes mere hårdfør. kabinettet støbes i sejt 7000-aluminium, hvilket måtte forhindre at den kan blive bøjet. hold øje, for snart vil du kunne handle din friske iphone 6s plus hos din lokale tdc-butik eller online.

iphone 6s plus er næsten dobbelt så hurtig

ved støtte af en a9-processer er iphone 6s plus næsten dobbelt hurtig som forgængeren, og den friske chip laver at den er 70% hurtigere til at afvikle feks. apps og videospil. med hensyn til grafikken vil man også kunne se en fordobling af ydelsen, og antennen er styrket, hvilket giver en potentiel fordobling på hastighederne af data på op til 300 mbps. den nye skærm med 3d touch er en helt flot facon for skærmteknologi, og ved opbakning af sensorer og en gammel type vibrationsmotor bliver det slet ikke blot registreret at man trykker på skærmen, men også hvor rigtig hårdt man trykker. derfor vil andre produkter komme fremad på skærmen, alt efter hvor rigtig hårdt der trykkes. man kan også tage et kig på ens emails, uden egentlig at åbne de enkelte mails, men man åbner ved opbakning af et konstant tryk på skærmen.

Den nye iphone 6s og så iphone 6s plus er nok det nyeste udvikling fra apple, og så kan betegnes som de skarpeste smartphone aldrig fra firmaet. du ser dé største forbedringer forudsat det bliver foreløbig hurtigheden, den friske 3d touch skærm og så kameraet medtage 12 megapixels. selv om mobilen udefra ligner forgængeren én del, dette burde man helt ind under huden, for håndgribelig at ku opdage og så føle forbedringerne. det er næsten sikkert én meget mere hårdfør iphone end tidligere, sikken gør at den overhovedet ikke derefter let bliver bøjet, såfremt den feks. er helt sikkert i en lomme. ved service af a9-processeren er næsten sikkert det næsten altid dobbelt hurtig som forgængeren. I september kom det friske opgradering fra apple, iphone 6s også iphone 6s plus, og dé kan så begge købes hos tdc indendørs den pårørende fremtid. de største nyheder her er næsten sikkert hastigheden, det friske 3d touch trykfølsomme skærm også et nyt kamera medtage 12 megapixels. udefra ligner mobiltelefonerne 6-udgaven, også dé har lyst til begge arve aluminiumsdesignet, og være enten 4.7” eller 55”.