Den nye opgradering fra Apple: iPhone 6S plus

man skal under huden på iphone 6s plus

for at kunne forstå og se forbedringerne er det akut at grave i dybden, for det er her man kan se, hvor iphone 6s plus adskiller sig fra forgængeren. byggematerialerne laver, at den er stærkere end nogensinde, og skærmen er ligeledes mere hårdfør. kabinettet støbes i stærkt 7000-aluminium, hvilket skulle forhindre at den kan blive bøjet. hold øje, for snart vil du kunne handle din nye iphone 6s plus hos din lokale tdc-butik eller online.

iphone 6s plus er næsten dobbelt så hurtig

ved støtte af en a9-processer er iphone 6s plus næsten dobbelt hurtig som forgængeren, og den friske chip gør at den er 70% hurtigere til at afvikle feks. apps og videospil. med hensyn til grafikken vil man også kunne se en fordobling af ydelsen, og antennen er styrket, hvilket giver en potentiel fordobling på hastighederne af data på op til 300 mbps. den nye skærm med 3d touch er en helt flot måde for skærmteknologi, og ved opbakning af sensorer og en moderne type vibrationsmotor bliver det overhovedet ikke blot registreret at man trykker på skærmen, men også hvor stærkt man trykker. derfor vil andre produkter komme frem på skærmen, alt efter hvor rigtig hårdt der trykkes. man kan også tage et kig på ens emails, uden faktisk at åbne de enkelte mails, men man åbner ved hjælp af et konstant tryk på skærmen.

Den friske iphone 6s og så iphone 6s plus er næsten sikkert de nyeste udvikling fra apple, og kan betegnes som de bedste smartphone aldrig fra firmaet. folk ser de største forbedringer ifald det bliver foreløbig hurtigheden, det nye 3d touch skærm og kameraet medregne 12 megapixels. selv vedrørende telefonen udefra ligner forgængeren én del, disse skal du ind under skindet, for virkelig at ku sondere og føle forbedringerne. det er nok én rigtig meget mere hårdfør iphone end før, sikken laver at de virkelig ikke såh let bliver bøjet, hvis det feks. er nok i en lomme. ved service af a9-processeren er næsten sikkert det næsten alle dobbelt hurtig som forgængeren. I september kom de friske opgradering fra apple, iphone 6s også iphone 6s plus, også de kan så begge handles hos tdc indenfor det pårørende fremtid. de største nyheder her er nok hurtigheden, det friske 3d touch trykfølsomme skærm også et nyt kamera medregne 12 megapixels. udefra ligner mobiltelefonerne 6-udgaven, og så de gider begge arve aluminiumsdesignet, også være enten 4.7” eller 55”.