Den nye opgradering fra Apple: iPhone 6S plus

man burde under huden på iphone 6s plus

for at kunne forstå og se forbedringerne er det nødvendigt at grave i dybden, for det er her man kan se, hvor iphone 6s plus adskiller sig fra forgængeren. byggematerialerne gør, at den er stærkere end aldrig, og skærmen er ligeledes mere hårdfør. kabinettet støbes i stærkt 7000-aluminium, hvilket måtte forhindre at den kan blive bøjet. hold øje, for snart vil du kunne købe din friske iphone 6s plus hos din lokale tdc-butik eller online.

iphone 6s plus er næsten dobbelt så hurtig

ved hjælp af en a9-processer er iphone 6s plus næsten dobbelt hurtig som forgængeren, og den friske chip laver at den er 70% hurtigere til at afvikle feks. apps og computer spil. med hensyn til grafikken vil man også kunne se en fordobling af ydelsen, og antennen er styrket, hvilket giver en potentiel fordobling på hastighederne af data på op til 300 mbps. den nye skærm med 3d touch er en helt anderledes måde for skærmteknologi, og ved støtte af sensorer og en flot type vibrationsmotor bliver det overhovedet ikke blot registreret at man trykker på skærmen, men også hvor rigtig hårdt man trykker. derfor vil forskellige produkter komme fremad på skærmen, alt efter hvor svært der trykkes. man kan også tage et kig på ens emails, uden dybest set at åbne de enkelte mails, men man åbner ved hjælp af et konstant tryk på skærmen.

Den nye iphone 6s og så iphone 6s plus er nok de nyeste opgradering fra apple, og kan så betegnes som det bedste smartphone nogensinde fra firmaet. de ser de største forbedringer når så dét bliver til hurtigheden, den nye 3d touch skærm og fotografiapparatet medregne 12 megapixels. selv såfremt røret udefra ligner forgængeren en del, så burde én helt ind under huden, for håndgribelig at ku glo også mærke forbedringerne. dét er næsten sikkert en mere hårdfør iphone endnu før, sikken laver at de slet ikke disse let bliver bøjet, ifald den feks. er muligvis i én lomme. ved aflastning af a9-processeren er de næsten dobbelt hurtig der forgængeren. I september kom de friske udvikling fra apple, iphone 6s og iphone 6s plus, og så de kan begge købes hos tdc indenfor den nærmeste fremtid. dé største nyheder lige her er næsten sikkert hastigheden, det nye 3d touch trykfølsomme skærm og så et nyt kamera medregne 12 megapixels. udefra ligner mobiltelefonerne 6-udgaven, også dé har lyst til begge arve aluminiumsdesignet, og så være enten 4.7” eller 55”.