Den nye opgradering fra Apple: iPhone 6S plus

man skal under huden på iphone 6s plus

for at kunne forstå og se forbedringerne er det nødvendigt at grave i dybden, for det er her man kan se, hvor iphone 6s plus adskiller sig fra forgængeren. byggematerialerne laver, at den er stærkere end aldrig, og skærmen er ligeledes mere hårdfør. kabinettet støbes i robust 7000-aluminium, hvilket måtte forhindre at den kan blive bøjet. hold øje, for snart vil du kunne handle din friske iphone 6s plus hos din lokale tdc-butik eller online.

iphone 6s plus er næsten dobbelt så hurtig

ved støtte af en a9-processer er iphone 6s plus næsten dobbelt hurtig som forgængeren, og den friske chip gør at den er 70% hurtigere til at afvikle feks. apps og spil. med hensyn til grafikken vil man også kunne se en fordobling af ydelsen, og antennen er styrket, hvilket giver en potentiel fordobling på hastighederne af data på op til 300 mbps. den friske skærm med 3d touch er en helt anderledes facon for skærmteknologi, og ved støtte af sensorer og en gammel type vibrationsmotor bliver det overhovedet ikke blot registreret at man trykker på skærmen, men også hvor kræftigt man trykker. derfor vil forskellige produkter komme frem på skærmen, alt efter hvor stærkt der trykkes. man kan også tage et kig på ens emails, uden i og for sig at åbne de enkelte mails, men man åbner ved opbakning af et konstant tryk på skærmen.

Det nye iphone 6s og så iphone 6s plus er det nyeste udvikling fra apple, og så kan så betegnes der den skarpeste smartphone nogensinde fra selskabet. du ser dé største forbedringer om dét kommer indtil hurtigheden, den friske 3d touch skærm også fotografiapparatet medregne 12 megapixels. selv da capo telefonen udefra ligner forgængeren én del, derpå skal én ind under skindet, for virkelig at ka undersøge og så mærke forbedringerne. det er muligvis én meget mere hårdfør iphone fortsat tidligere, hvilket gør at de ikke disse nemt bliver bøjet, dersom det feks. er nok i en lomme. ved håndsrækning af a9-processeren er muligvis de næsten alle dobbelt hurtig der forgængeren. I september kom de friske udvikling fra apple, iphone 6s også iphone 6s plus, og så de kan begge handles hos tdc indendørs den pårørende fremtid. de største nyheder lige her er næsten sikkert hurtigheden, det nye 3d touch trykfølsomme skærm også et nyt kamera medregne 12 megapixels. udefra ligner mobiltelefonerne 6-udgaven, og dé vil begge arve aluminiumsdesignet, og være enten 4.7” eller 55”.