Den nye opgradering fra Apple: iPhone 6S plus

man burde under huden på iphone 6s plus

for at kunne forstå og se forbedringerne er det vigtigt at grave i dybden, for det er her man kan se, hvor iphone 6s plus adskiller sig fra forgængeren. byggematerialerne laver, at den er stærkere end aldrig, og skærmen er ligeledes mere hårdfør. kabinettet støbes i hårdt 7000-aluminium, hvilket måtte forhindre at den kan blive bøjet. hold øje, for snart vil du kunne handle din nye iphone 6s plus hos din lokale tdc-butik eller online.

iphone 6s plus er næsten dobbelt så hurtig

ved hjælp af en a9-processer er iphone 6s plus næsten dobbelt hurtig som forgængeren, og den friske chip gør at den er 70% hurtigere til at afvikle feks. apps og videospil. med hensyn til grafikken vil man også kunne se en fordobling af ydelsen, og antennen er styrket, hvilket giver en potentiel fordobling på hastighederne af data på op til 300 mbps. den nye skærm med 3d touch er en helt ny måde for skærmteknologi, og ved hjælp af sensorer og en moderne type vibrationsmotor bliver det ikke blot registreret at man trykker på skærmen, men også hvor stærkt man trykker. derfor vil anderledes produkter komme frem på skærmen, alt efter hvor rigtig hårdt der trykkes. man kan også tage et kig på ens emails, uden i grunden at åbne de enkelte mails, men man lukker ved hjælp af et konstant tryk på skærmen.

Den nye iphone 6s også iphone 6s plus er de nyeste udvikling fra apple, også kan så betegnes der den skarpeste smartphone aldrig fra selskabet. du ser de største forbedringer dersom det bliver foreløbig hastigheden, det friske 3d touch skærm også fotografiapparatet medregne 12 megapixels. selv da capo røret udefra ligner forgængeren én del, såh burde folk ind under huden, for reel at kunne observere også mærke forbedringerne. det er én mere hårdfør iphone end før, hvilket gør at de næppe derpå let bliver bøjet, om det feks. er i en lomme. ved aflastning af a9-processeren er den næsten altid dobbelt hurtig der forgængeren. I september kom de friske udvikling fra apple, iphone 6s og så iphone 6s plus, og så dé kan begge købes hos tdc indenfor den pårørende fremtid. dé største nyheder her er helt sikkert hurtigheden, de friske 3d touch trykfølsomme skærm også et nyt kamera medregne 12 megapixels. udefra ligner mobiltelefonerne 6-udgaven, og de har lyst til begge arve aluminiumsdesignet, også være enten 4.7” eller 55”.