Den nye opgradering fra Apple: iPhone 6S plus

man skal under huden på iphone 6s plus

for at kunne forstå og se forbedringerne er det essentielt at grave i dybden, for det er her man kan se, hvor iphone 6s plus adskiller sig fra forgængeren. byggematerialerne laver, at den er stærkere end aldrig, og skærmen er ligeledes mere hårdfør. kabinettet støbes i hårdt 7000-aluminium, hvilket måtte forhindre at den kan blive bøjet. hold øje, for snart vil du kunne handle din friske iphone 6s plus hos din lokale tdc-butik eller online.

iphone 6s plus er næsten dobbelt så hurtig

ved støtte af en a9-processer er iphone 6s plus næsten dobbelt hurtig som forgængeren, og den friske chip gør at den er 70% hurtigere til at afvikle feks. apps og computer spil. med hensyn til grafikken vil man også kunne se en fordobling af ydelsen, og antennen er styrket, hvilket giver en potentiel fordobling på hastighederne af data på op til 300 mbps. den nye skærm med 3d touch er en helt moderne måde for skærmteknologi, og ved støtte af sensorer og en flot type vibrationsmotor bliver det slet ikke blot registreret at man trykker på skærmen, men også hvor rigtig hårdt man trykker. derfor vil forskellige produkter komme frem på skærmen, alt efter hvor rigtig hårdt der trykkes. man kan også tage et kig på ens emails, uden egentlig at åbne de enkelte mails, men man åbner ved opbakning af et konstant tryk på skærmen.

Det friske iphone 6s også iphone 6s plus er nok det nyeste udvikling fra apple, og så kan så betegnes som det bedste smartphone aldrig fra firmaet. de ser de største forbedringer desformedelst det kommer til hurtigheden, den friske 3d touch skærm og så kameraet med 12 megapixels. selv såfremt mobilen udefra ligner forgængeren én del, dette skal folk ind under huden, for håndgribelig at ku sondere og føle forbedringerne. dét er nok én rigtig meget mere hårdfør iphone endnu tidligere, hvilket laver at den virkelig ikke såh nemt bliver bøjet, såfremt det feks. er muligvis i en lomme. ved støtte af a9-processeren er det næsten alle dobbelt hurtig der forgængeren. I september kom den nye udvikling fra apple, iphone 6s også iphone 6s plus, og dé kan så begge handles hos tdc indenfor de nærmeste fremtid. dé største nyheder her er muligvis hastigheden, de friske 3d touch trykfølsomme skærm og så et nyt kamera medtage 12 megapixels. udefra ligner mobiltelefonerne 6-udgaven, og så dé gider begge arve aluminiumsdesignet, også være enten 4.7” eller 55”.