Den nye opgradering fra Apple: iPhone 6S plus

man skal under huden på iphone 6s plus

for at kunne forstå og se forbedringerne er det akut at grave i dybden, for det er her man kan se, hvor iphone 6s plus adskiller sig fra forgængeren. byggematerialerne gør, at den er stærkere end nogensinde, og skærmen er ligeledes mere hårdfør. kabinettet støbes i robust 7000-aluminium, hvilket skulle forhindre at den kan blive bøjet. hold øje, for snart vil du kunne handle din nye iphone 6s plus hos din lokale tdc-butik eller online.

iphone 6s plus er næsten dobbelt så hurtig

ved opbakning af en a9-processer er iphone 6s plus næsten dobbelt hurtig som forgængeren, og den friske chip gør at den er 70% hurtigere til at afvikle feks. apps og spil. med hensyn til grafikken vil man også kunne se en fordobling af ydelsen, og antennen er styrket, hvilket giver en potentiel fordobling på hastighederne af data på op til 300 mbps. den friske skærm med 3d touch er en helt flot form for skærmteknologi, og ved hjælp af sensorer og en ny type vibrationsmotor bliver det overhovedet ikke blot registreret at man trykker på skærmen, men også hvor svært man trykker. derfor vil adskillige produkter komme fremad på skærmen, alt efter hvor rigtig hårdt der trykkes. man kan også tage et kig på ens emails, uden alt andet lige at åbne de enkelte mails, men man åbner ved hjælp af et konstant tryk på skærmen.

Det nye iphone 6s også iphone 6s plus er muligvis de nyeste udvikling fra apple, også kan betegnes der de skarpeste smartphone aldrig fra selskabet. du ser dé største forbedringer fordi dét bliver foreløbig hastigheden, de friske 3d touch skærm og så kameraet medregne 12 megapixels. selv om telefonen udefra ligner forgængeren en del, udså skal én helt ind under huden, for reel at ka observere og så mærke forbedringerne. dét er muligvis én meget mere hårdfør iphone stadigvæk tidligere, sikken laver at den virkelig ikke derefter nemt bliver bøjet, dersom den feks. er næsten sikkert i én lomme. ved støtte af a9-processeren er de næsten hele tiden dobbelt hurtig der forgængeren. I september kom den nye opgradering fra apple, iphone 6s og så iphone 6s plus, også dé kan begge handles hos tdc indenfor de pårørende fremtid. dé største nyheder lige her er muligvis hurtigheden, den friske 3d touch trykfølsomme skærm og et nyt kamera medtage 12 megapixels. udefra ligner mobiltelefonerne 6-udgaven, og så dé har lyst til begge arve aluminiumsdesignet, også være enten 4.7” eller 55”.