Den nye opgradering fra Apple: iPhone 6S plus

man burde under huden på iphone 6s plus

for at kunne forstå og se forbedringerne er det akut at grave i dybden, for det er her man kan se, hvor iphone 6s plus adskiller sig fra forgængeren. byggematerialerne gør, at den er stærkere end nogensinde, og skærmen er ligeledes mere hårdfør. kabinettet støbes i hårdt 7000-aluminium, hvilket måtte forhindre at den kan blive bøjet. hold øje, for snart vil du kunne købe din nye iphone 6s plus hos din lokale tdc-butik eller online.

iphone 6s plus er næsten dobbelt så hurtig

ved hjælp af en a9-processer er iphone 6s plus næsten dobbelt hurtig som forgængeren, og den nye chip gør at den er 70% hurtigere til at afvikle feks. apps og computer spil. med hensyn til grafikken vil man også kunne se en fordobling af ydelsen, og antennen er styrket, hvilket giver en potentiel fordobling på hastighederne af data på op til 300 mbps. den friske skærm med 3d touch er en helt gammel måde for skærmteknologi, og ved støtte af sensorer og en anderledes type vibrationsmotor bliver det overhovedet ikke blot registreret at man trykker på skærmen, men også hvor meget hårdt man trykker. derfor vil andre produkter komme frem på skærmen, alt efter hvor svært der trykkes. man kan også tage et kig på ens emails, uden dybest set at åbne de enkelte mails, men man åbner ved opbakning af et konstant tryk på skærmen.

De nye iphone 6s og så iphone 6s plus er det nyeste opgradering fra apple, også kan så betegnes som de optimale smartphone nogensinde fra selskabet. folk ser dé største forbedringer siden det kommer foreløbig hastigheden, det friske 3d touch skærm og så kameraet medtage 12 megapixels. selv ifald mobilen udefra ligner forgængeren en del, udså burde de ind under skindet, for konkret at ku sondere og så føle forbedringerne. dét er næsten sikkert en mere hårdfør iphone fortsat før, sikken gør at det virkelig ikke såh nemt bliver bøjet, om den feks. er muligvis i en lomme. ved service af a9-processeren er nok de næsten altid dobbelt hurtig som forgængeren. I september kom den friske opgradering fra apple, iphone 6s også iphone 6s plus, også dé kan begge handles hos tdc indenfor den nærmeste fremtid. de største nyheder lige her er helt sikkert hurtigheden, de nye 3d touch trykfølsomme skærm og så et nyt kamera medregne 12 megapixels. udefra ligner mobiltelefonerne 6-udgaven, og de har lyst til begge arve aluminiumsdesignet, også være enten 4.7” eller 55”.